Colofon www.rotsklimmen.be

Onstaansgeschiedenis van deze website

Op onze zoektocht op het web vonden we een leemte op het gebied van duidelijke informatie, nuttige tips en bruikbare links. Voor gevorderde (rots)klimmers bestaan er voldoende sites en forums om info en tips uit te wisselen. Jammergenoeg bleven de beginnelingen vaak in de kou staan omdat er geen duidelijke info of uitleg werd gegeven. Veel mensen werden afgeschrikt door de gebruikte terminologie. Het doel van deze site is het duidelijk maken van al deze dingen.

Doelstellingen van deze website

Het is niet de bedoeling dat elke sportieveling met de informatie die hij op deze site vindt er zelf op uit trekt om volledig op z'n eentje te beginnen rotsklimmen. Rotsklimmen is een veilige sport als deze wordt aangeleerd en begeleid door bekwame vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Deze site dient veeleer als leiddraad om mensen wegwijs en enthousiaster te maken in de (rots)klimsport.

Disclaimer

Door het bezoeken van deze site aanvaardt de surfer dat klimmen een gevaarlijke sport is. Niemand, betrokken bij Rotsklimmen.be, kan verantwoordelijk gesteld worden voor financiëel verlies of ongevallen (al dan niet met materiële of lichamelijke schade) ten gevolge van foutief geïnterpreteerde, onvolledige of verkeerde informatie die hier op Rotsklimmen.be gepubliceerd is.

Webmasters

Beunnens Peter
Van Nieuwenhuyse Daute
Vercamer Louis